Marius Copil a abandonat meciul cu Lukas Rosol

Jucătorul Marius Copil, locul 144 ATP, component al echipei de Cupa Davis a României, a abandonat, joi, partida disputată cu jucătorul ceh Lukas Rosol, locul 64 ATP, în cadrul turneului challenger de 100.000 de dolari de la Le Gosier (Guadelupa).

120 afișări
Imaginea articolului Marius Copil a abandonat meciul cu Lukas Rosol

Marius Copil (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Românul s-a retras de pe teren la scorul de 3-6, 1-1, pentru adversarul său, din cauza unor dureri la piciorul drept. El va primi pentru participarea la acest turneu suma de 1.720 de dolari şi 9 puncte ATP.

Accidentarea lui Marius Copil l-ar putea priva pe acesta de participarea la partida de Cupa Davis dintre România şi Olanda, programată la sfârşitul săptămânii viitoare la Braşov, în turul secund al Grupei I a Zonei Euro-africane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici