Marius Copil a ratat dramatic calificarea pe tabloul principal al turneului de la Rotterdam

Marius Copil (56 ATP) a fost învins de Thomas Fabbiano (84 ATP) în finala calificărilor pentru tabloul principal al turneului de la Rotterdam, scor 5-7, 6-3, 6-7.

154 afișări
Imaginea articolului Marius Copil a ratat dramatic calificarea pe tabloul principal al turneului de la Rotterdam

Marius Copil a ratat dramatic calificarea pe tabloul principal al turneului de la Rotterdam

Favorit 3 în calificări, Marius a pierdut primul set cu 7-5. Cei doi au mers cap la cap până la 5-5, însă italianul, favorit 8, a reuşit break-ul, adjudecându-şi apoi primul act. În setul secund, lucrurile au mers mult mai bine pentru tenismenul arădean, care a câştigat de două ori pe serviciul adversarului şi a închis cu 6-3. În decisiv, Copil a fost condus cu 5-3, însă a revenit spectaculos şi s-a intrat în tiebreak. Acolo, românul şi-a pierdut o singură dată serviciul, suficient ca Fabbiano să se impună, scor 7-5. A fost un meci de luptă, încheiat după două ore şi 31 de minute.

Anul trecut, Copil a intrat pe tabloul principal al turneului de la Rotterdam, însă a fost învins din primul tur de bosniacul Damir Dzumhur, scor 4-6, 4-6.

În 2019, Copil a avut un început ceva mai greoi. Românul a pierdut în primul tur la Doha şi Auckland, iar la Australian Open şi Sofia a fost eliminat din turul secund. Astfel, Marius va coborî mai multe poziţii în clasamentul ATP, până pe 71.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici