Marius Copil s-a calificat în optimile turneului ATP de la Shenzhen

Jucătorul Marius Copil, locul 83 mondial, s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului ATP 250 de la Shenzhen (China), desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 666.960 de dolari.

94 afișări
Imaginea articolului Marius Copil s-a calificat în optimile turneului ATP de la Shenzhen

Marius Copil s-a calificat în optimile turneului ATP de la Shenzhen

Copil l-a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe tunisianul Malek Jaziri, numărul 80 mondial. Partida a durat două ore şi 19 minute.

De-a lungul întâlnirii, jucătorul român a servit 15 aşi, a comis patru duble greşeli şi a avut procentaje de reuşită la serviciu de 75 la sută cu prima minge şi 46 la sută cu cea de-a doua. Copil a reuşit patru break-uri şi şi-a cedat serviciul de trei ori.

Următorul adversar al lui Marius Copil va fi elveţianul Henri Laaksonen, locul 107 ATP, care l-a învins, scor 6-3, 6-0, pe cel de-al şaptelea favorit şi locul 56 ATP, portughezul Joao Sousa.

Prezenţa în optimile de finală al probei de simplu din cadrul turneului de la Shenzhen este premiată cu 11.390 de dolari şi 20 de puncte ATP. Calificarea în sferturi este recompensată cu 19.330 de dolari şi 45 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici