Preşedintele clubului Juventus, suspendat în cazul privind vânzarea de bilete unor grupări de fani

Preşedintele clubului Juventus Torino, Andrea Angelli, a fost suspendat un an de Federaţia Italiană de Fotbal, luni, în cazul privind vânzarea de bilete unor grupări de ultraşi, informează Gazzetta dello Sport.

112 afișări
Imaginea articolului Preşedintele clubului Juventus, suspendat în cazul privind vânzarea de bilete unor grupări de fani

Preşedintele clubului Juventus, suspendat în cazul privind vânzarea de bilete unor grupări de fani

Agnelli, în vârstă de 41 de ani, a primit şi o amendă de 20.000 de euro. La rândul lor, alţi trei oficiali ai grupării torineze, Alessandro D'Angelo, Stefano Merulla şi Francesco Calvo, au primit sancţiuni similare, în timp ce clubul a fost amendat cu 300.000 de euro.

Procurorii susţin că Juventus a alocat bilete grupărilor de ultraşi, lucru care este interzis. Audiat ca martor, Agnelli a recunoscut că a avut o întâlnire cu un suporter apropiat mafiei, Rocco Dominello, care a fost condamnat la şapte ani de închisoare.

Procedura a fost deschisă de justiţie după ancheta Parchetului din Torino cu privire la vânzarea de bilete către grupări de ultraşi, care ar fi fost infiltraţi de mafie. Ulterior, bilete au fost revândute.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici