Marius Croitoru şi Viorel Frunză au semnat cu Poli Iaşi

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, că jucătorii Marius Croitoru şi Viorel Frunză au semnat cu gruparea din dealul Copoului contracte până în iarnă, cu posibilitate de prelungire.

25 afișări
Imaginea articolului Marius Croitoru şi Viorel Frunză au semnat cu Poli Iaşi

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca (Imagine: Mediafax Foto)

"În urma discuţiilor purtate cu domnul antrenor Grigoraş am decis să semnăm cu Marius Croitoru şi Viorel Frunză. Grigoraş mi-a spus că din punct de vedere fizic cei doi jucători au ajuns la un nivel bun şi va conta pe ei la următoarele meciuri în funcţie de modul în care se vor prezenta la antrenamente. Croitoru şi Frunză au semnat contracte valabile până la sfârşitul acestui tur de campionat. În functie de evoluţiile lor, în iarnă vom prelungi contractele. Rămâne ca zilele viitoare sa înregistrăm contractele", a declarat Sorin Boca.

Marius Croitoru şi Viorel Frunză au venit la Poli Iaşi din postura de jucători liberi de contract.

Marius Croitoru are 29 de ani şi şi-a reziliat recent contractul cu Steaua Bucureşti, în timp ce Viorel Frunză, care are 29 de ani, a mai evoluat la FC Vaslui, CFR Cluj, Ceahlăul Piatra Neamţ, PAOK Salonic (Grecia) şi Spartak Nalchik (Rusia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici