Marius Niculae: De ziua mea, îmi doresc ca Dinamo să câştige titlul

Atacantul echipei Dinamo, Marius Niculae, care împlineşte astăzi 28 de ani, a declarat că cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi este titlul, informează site-ul oficial al grupării din Ştefan cel Mare.

16 afișări
Imaginea articolului Marius Niculae: De ziua mea, îmi doresc ca Dinamo să câştige titlul

Marius Niculae: De ziua mea, îmi doresc ca Dinamo să câştige titlul (Imagine: Mediafax Foto)

"Cum îmi petrec ziua de naştere? În cantonament cu echipa, la Săftica! Nu este timp pentru petreceri, trebuie să facem totul pentru a câştiga împotriva Timişoarei. Îmi doresc, mai mult ca niciodată, să câştigăm titlul şi să ajungem, în sfarsit, în grupele Champions League. Este cel mai frumos cadou şi pentru mine, şi pentru toţi suporterii dinamovişti, cărora le multumesc încă o dată pentru ataşamentul faţă de echipă", a spus Marius Niculae pentru sursa citată.

Dinamo va întâlni, duminică, de la ora 20.30, formaţia FC Timişoara, în derbiul etapei a XXXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici