Marius Niculae, dorit de Sporting Lisabona

Atacantul echipei Inverness, Marius Niculae, este dorit de gruparea Sporting Lisabona, la care a mai evoluat în perioada 2001-2005, şi spune că ar fi "senzaţional" să poată juca din nou în Liga Campionilor, informează site-ul setantasports.com.

33 afișări
Imaginea articolului Marius Niculae, dorit de Sporting Lisabona

Marius Niculae dorit de Sporting Lisabona

Potrivit sursei citate şi presei portugheze, Niculae s-ar afla în capul listei jucătorilor doriţi în această vară de antrenorul formaţiei lusitane, Paulo Bento.

"Am încă mulţi prieteni la Lisabona şi să joc în Liga Campionilor ar fi senzaţional. Dar m-aş întoarce la Sporting doar dacă s-ar ajunge la un acord de care cei de la Inverness să fie mulţumiţi", a declarat Marius Niculae, pentru publicaţia Scottish Sun.

Niculae, care mai are un an de contract cu Inverness, a marcat în acest sezon 10 goluri în Scoţia, iar evoluţiile sale reuşite l-au readus în circuitul echipei naţionale a României, cu care va evolua la Campionatul European din Austria şi Elveţia. Marius Nicuale a revenit la echipa naţională la sfârşitul lunii martie, după aproape doi ani de absenţă, reuşind să şi înscrie în meciul amical cu Rusia, câştigat de România cu scorul de 3-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici