Marius Stan: Ne putem aştepta la orice din partea adversarilor, chiar şi la un nou caz "Bricheta"

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, joi, că se aşteapta la orice din partea adversarilor, chiar şi la provocarea unui nou caz "Bricheta", după ce echipa moldavă a fost contestată pentru faptul că a câştigat un meci la masa verde.

17 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Ne putem aştepta la orice din partea adversarilor, chiar şi la un nou caz "Bricheta"

Marius Stan: Ne putem aştepta la orice din partea adversarilor, chiar şi la un nou caz "Bricheta" (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Ne putem aştepta la orice, chiar şi la un nou caz «Bricheta». Acesta este şi motivul pentru care lucrăm de zor pe la stadion să nu rămână niciun bulgăre de zăpadă, topim toată zăpada cu apă caldă ca să nu existe proiectile. Fac apel la suporterii noştri să nu pice în capcana pe care vor încerca să ne-o întindă meci de meci adversarii noştri, să ia în calcul că putem avea infiltraţi printre spectatori şi suporteri de prin alte părţi, care vor încerca să producă probleme clubului nostru", a spus Stan.

Şeful Oţelului crede că sloganul "singuri împotriva tuturor" s-ar putea potrivi şi Oţelului în acest retur de campionat. "Este firesc ca echipa care este pe primul loc să fie înjurată, să-i fie râvnită poziţia, de către toate celelalte competitoate. Nu mai este firesc atunci când limitele bunului simţ sunt depăşite, lucru care se face zi de zi la noi", a mai spus Stan.

Partida Oţelul Galaţi - Rapid Bucureşti, din etapa a XX-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 14.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici