Marius Stan: Primăria se va implica în noul proiect de la Oţelul. Va construi un stadion civilizat

Primarul oraşului Galaţi, Marius Stan, a declarat, vineri, că municipalitatea se va implica în noul proiect de la clubul Oţelul, în sensul că va construi un stadion "civilizat" de care urbea are nevoie.

233 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Primăria se va implica în noul proiect de la Oţelul. Va construi un stadion civilizat

Marius Stan: Primăria se va implica în noul proiect de la Oţelul. Va construi un stadion civilizat (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Din câte am înţeles din discuţiile cu cele două părţi, investitorii şi cei din conducerea combinatului, probabil că de luni Narcis Răducan va fi numit preşedinte, odată cu finalizarea acestui proces de trecere a acţiunilor dintr-o parte în alta. Nu mai este un secret, Dan Grigore Adamescu şi Radu Călin vor fi investitori la Oţelul. Primăria va lua parte şi ea la acest nou proiect prin faptul că va construi un stadion civilizat, de care Galaţiul are nevoie", a spus Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici