Marius Stan: Riscăm falimentul şi retrogradarea echipei

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat joi că din cauza refuzului preşedintelui Consiliului de Administraţie de a aproba unele plăţi către creditori, gălăţenii riscă să intre în faliment.

117 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Riscăm falimentul şi retrogradarea echipei

Marius Stan (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Am luat licenţa, în ciuda «eforturilor» unora de a nu o lua, dar în continuare ne pasc necazurile, pentru că procesele care sunt în derulare ne pot priva de licenţă, ne pot bloca funcţionarea. Avem procese pe care ni le-au intentat creditorii de până acum ai clubului, unele dintre acestea s-au şi finalizat şi, dacă vom refuza în continuare să plătim, ceea ce mi se pare absurd, ne paşte insolvenţa, apoi falimentul, care înseamnă retrogradarea echipei", a spus Stan.

Oficialul gălăţean recunoaşte că nici până acum Oţelul nu plătit cei 50 000 de euro către clubul FCM Tâegu Mureş, bani datoraţi din transferul brazilianului Didi: "Banii nu s-au plătit, procesul este ca şi pierdut. Este o datorie pe care nu avem cum să nu o recunoaştem, ba eu personal îmi cer şi scuze în faţa celor de la Târgu Mureş, pentru faptul că nu am plătit, având banii în cont. Îmi asum acest fapt, deşi ar trebui să-şi asume alţii această ruşine".

Marius Stan a vorbit şi despre procesul de "privatizare" al clubului. "S-a finalizat şi partea a doua de audit, acum urmează ca investitorii să trimită scrisori de intenţie către conducerea franceză a combinatului, pentru a grăbi procesul de negociere şi apoi de privatizare", a spus Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici