Marius Stan semnează lista pentru convocarea Adunării Generale a FRF

Directorul general al clubului Oţelul, Marius Stan, a declarat, joi, că va semna lista pentru convocarea AG a FRF şi l-a lăudat pe preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, pentru că a depus un memoriu la Comisia de Disciplină în urma căruia vor fi audiaţi Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir.

11 afișări
Imaginea articolului Marius Stan semnează lista pentru convocarea Adunării Generale a FRF

Marius Stan semnează lista pentru convocarea Adunării Generale a FRF (Imagine: Mediafax Foto)

"Încă nu a ajuns la noi lista cu semnături pentru convocare. Dacă va ajunge o vom semna, pentru că ne-am lovit fie de implicare abuzivă a celor din federaţie, fie de neimplicare. Este verticalitate din partea lui Condescu că nu renunţă, chiar dacă nu se mai poate modifica ceva. A fost omologat clasamentul şi noi am pierdut participarea în cupele europene, iar Pandurii cam 500.000 de euro din drepturile de televizare", a spus Marius Stan.

Gruparea Pandurii Târgu Jiu a depus un nou memoriu la Comisia de Disciplină în care arată faptul că în meciul din sezonul trecut FC Vaslui a folosit şase jucători extracomunitari, cu unul mai mult decât prevede regulamentul. Comisia de Disciplină îi va audia pe preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi pe cel al LPF, Dumitru Dragomir, în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici