Marius Stan şi Gigi Becali, suspendaţi câte două luni

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, şi finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, au fost suspendaţi, miercuri, de către Comisia de Disciplină a FRF, câte două luni şi amendaţi cu 12.000 de lei fiecare, ca urmare a jignirilor reciproce.

14 afișări
Imaginea articolului Marius Stan şi Gigi Becali, suspendaţi câte două luni

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan (Imagine: Mediafax Foto)

Comisia de Disciplină a mai decis ca antrenorul echipei Universitatea Cluj, Meszaros Alpar, să fie suspendat pentru două etape şi amendat cu 3.000 de lei ca urmare a eliminării din partida cu CFR Cluj. De asemenea, Universitatea Cluj va trebui să dispute următoarele două etape fără spectatori ca urmare a incidentelor de la partida cu CFR şi să plătească o amendă de 40.000 de lei din cauza comportamentului fanilor.

Marius Stan a declarat, la data de 21 aprilie, că Gigi Becali este "un bou care vorbeşte vrute şi nevrute" şi l-a acuzat pe finanţatorul FC Steaua că îi jigneşte pe oamenii pe care nu poate să îi cumpere. "Este un paradox, steliştii întrebau pe teren de ce jucăm cu atâta ambiţie, iar unii din tribune îi făceau pe ai noştri blatişti. De ce? Pentru că un bou vorbeşte vrute şi nevrute. Orice inepţie aruncă unul cu patru clase, imediat o dezvoltă toţi. Becali unde nu poate să cumpere, jigneşte. E clar că nu are cei şapte ani de acasă, în acei ani era pe câmp. Comentăm prea mult mârlăniile unui mârlan. Să-şi numere oile lui, nu mie soţiile", a declarat Marius Stan.

Sesizarea înaintată de FRF Comisiei de Disciplină împotriva acţionarului dinamovist Vasile Turcu, ca urmare a declaraţiilor făcute la adresa oficialilor formaţiei CFR Cluj, a fost retrasă după ce părţile implicate s-au împăcat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici