Marius Stan: Şi noaptea visez să ne luăm revanşa faţă de FC Vaslui

Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, marţi, că visează şi noaptea să-şi ia revanşa faţă de echipa FC Vaslui, după ce în sezonul trecut gălăţenii au ratat prezenţa în Cupa UEFA din cauza clubului patronat de Adrian Porumboiu.

90 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Şi noaptea visez să ne luăm revanşa faţă de FC Vaslui

Marius Stan: Şi noaptea visez să ne luăm revanşa faţă de FC Vaslui

"Şi noaptea visez să ne revanşăm. Ce ni s-a întâmplat anul trecut din cauza Vasluiului a fost cel mai mai grosolan abuz de până acum din fotbalul românesc, să îi furi dreptul câştigat în teren al unei echipe de a participa în Cupa UEFA", a spus Stan.

Oficialul gălăţean s-a arătat nemulţumit şi faţă de delegarea arbitrului Marian Bordean la meciul cu FC Vaslui. "Nu mi se pare corect ca o echipă să aibă parte în meciurile din deplasare de arbitri FIFA, iar acasă să aibă cvasidebutanţi. Ultimele trei deplasări ale Vasluiului au fost conduse de arbitri FIFA. Mâine (n.r. - miercuri) va fi la centru un cvasidebutant căruia nu-i contest valoarea, însă spun că e mai uşor de intimidat. La cum se joacă la Vaslui mă bucur că avem în Galaţi echipă de hochei, vom împrumuta de la ea echipament de protecţie", a mai spus Marius Stan.

Oţelul Galaţi întâlneşte, miercuri, de la ora 17.00, în deplasare, formaţia FC Vaslui, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici