Marius Şumudică a fost demis de la Concordia Chiajna

Tehnicianul Marius Şumudică a fost demis de la Concordia Chiajna, duminică seară, după meciul cu FC Braşov, scor 1-1, din etapa a XIX-a a Ligii I, informează prosport.ro.

197 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică a fost demis de la Concordia Chiajna

Marius Şumudică a fost demis de la Concordia Chiajna

"Am renunţat la colaborarea cu Şumudică, i-am transmis prin antrenorul secund, Bogdan Andone pentru că el deja plecase de la stadion. Şi rezultatele şi comportamentul dânsului ne-au deranjat. Eu nu i-am făcut niciun rău, iar declaraţiile lui că nu tragem toţi în aceeaşi barcă nu au făcut cinste într-un fotbal care oricum este aşa cum este. Nu ne-am gândit nicio secundă, decizia a venit spontan, din cauza rezultatului şi a comportamentului său. Nu avem încă o variantă de antrenor", a declarat Cristian Tănase, preşedintele clubului, la Look TV.

Concordia Chiajna ocupă locul 11 în clasament, după 24 de etape, cu 27 de puncte.

Marius Şumudică antrena Concordia Chiajna din martie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici