Marius Şumudică: Am dominat jocul, am câştigat fără drept de apel

Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Marius Şumudică, a declarat, vineri, după victoria în faţa formaţiei FC Vaslui, scor 2-0, că formaţia sa a dominat jocul, a practicat un fotbal bun şi a câştigat fără drept de apel.

18 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică: Am dominat jocul, am câştigat fără drept de apel

Marius Şumudică: Am dominat jocul, am câştigat fără drept de apel (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Am făcut un joc bun, favorizat şi de acest public minunat din Giuleşti, care ne-a ajutat foarte mult. Avem în continuare nevoie de suporteri, să ne ridice moralul, mai ales atunci când vor veni şi eşecurile. Este un meci câştigat fără drept de apel. Vasluiul a avut o singură ocazie, acel cap al lui Wesley. Am dominat jocul cu o echipă pe care am respectat-o. Am practicat şi un fotbal bun, chiar dacă, la un moment dat, am cedat deliberat zona centrală şi i-am lăsat să ne atace. Au fost şi minusuri în această seară. Acea ocazie a lui Wesley a venit prea uşor şi puteam fi egalaţi", a spus tehnicianul formaţiei Rapid.

Şumudică a menţionat că echipa sa are nevoie de rezultate bune, pentru că are un "debut de sezon infernal".

"Sper să eliminăm repede minusurile, pentru că avem un debut de sezon infernal şi trebuie să adunăm cât mai multe puncte. Deocamdată e o singură bătălie câştigată, pentru mine războul ţine 34 de etape. Sper să avem continuitate, pentru că acest rezultat nu are nicio valoare dacă nu este urmat de rezultate pozitive. Meritul meu în această victorie este minim, a fost doar meritul jucătorilor şi al domnului Dinu, care m-a ajutat şi mi-a adus jucătorii pe care mi i-am dorit", a spus Şumudică.

Tehnicianul a povestit că i-a fost greu pentru prima oară pe banca tehnică a gazdelor, în stadionul din Giuleşti: "A fost greu pe banca de rezerve din dreapta, pentru că este al doilea meu meci ca antrenor în Giuleşti, după meciul din returul trecut, când am stat pe banca oaspeţilor, la Gloria Bistriţa. Este cea mai importantă seară din viaţa mea; aceasta şi cea în care a născut soţia mea. Am vrut să ajung aici, dar sunt sigur că mai am multe de învăţat, ca antrenor. De mic am iubit Rapidul. Mă urcam în tramvai şi mă opream în Uranus, să văd Rapidul când juca pe «Republicii», iar apoi, ca junior la Sportul Studenţesc, mă dădeam accidentat numai ca să vin în Giuleşti să văd meciurile Rapidului".

Şumudică a mai spus că la Rapid campania de transferuri nu s-a încheiat.

"Sper să mai vină un atacant. Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători, ne vom hotărî în curând asupra unuia dintre ei", a încheiat tehnicianul.

Preşedintele clubului FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat pentru MEDIAFAX că rezultatul de vineri nu înseamnă mai mult decât o simplă victorie: "Nu s-a întâmplat nimic în această seară. A fost doar o victorie şi atât. Mai avem mult de muncă până la îndeplinirea obiectivelor, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ".

Echipa Rapid Bucureşti a debutat cu o victorie în ediţia de campionat 2010/2011, învingând, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia FC Vaslui, într-un meci din prima etapă a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici