Marius Şumudică anunţat oficial ca antrenor al lui CFR Cluj

  • Tehnicianul român Marius Şumudică este noul antrenor al lui CFR Cluj, campioana României la fotbal.
  • Anunţul vine după ce, cu câteva ore înainte, fusese făcută publică despărţirea de Edward Iordănescu.
230 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică anunţat oficial ca antrenor al lui CFR Cluj

Marius Şumudică anunţat oficial ca antrenor al lui CFR Cluj

„Ambiţiile clubului CFR 1907 Cluj şi dorinţa antrenorului Marius Şumudică de a pregăti o echipă de top, cu pretenţii pe măsură, se intersectează într-un punct comun, sub forma semnării unui contract.”, scriu ardelenii pe site-ul oficial.

„Cu o vastă experienţă pe banca tehnică, atât în fotbalul românesc, cât şi peste hotare, Şumi vine în Gruia să continue parcursul respectabil din ultimii ani al echipei noastre. Bifând performanţe notabile în carieră, clubul are toată încrederea în profesionalismul lui Marius Şumudică în privinţa atingerii obiectivelor comune.”, mai spun oficialii din Gruia.

CITEŞTE AICI: Refuzată de Şumudică, FCSB vrea să-l instaleze antrenor pe Nicolae Dică

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici