Marius Şumudică, atac grosolan în direct la TV: "Au venit din Diaspora şi au îmbolnăvit jumate de ţară. Acum pleacă la sparanghel"

  • Antrenorul român Marius Şumudică spune că e şocat de imaginile cu miile de români care s-au înghesuit în aeroportul din Cluj. Ei plecau la cules de sparanghel în Germania.
  • Şumudică spune că Diaspora e de vină pentru dezastrul din România.
  • Antrenorul lui Gaziantep crede că şi el a avut COVID-19 în decembrie, însă nu a primit un diagnostic în acest sens.
4556 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică, atac grosolan în direct la TV: "Au venit din Diaspora şi au îmbolnăvit jumate de ţară. Acum pleacă la sparanghel"

Marius Şumudică, atac grosolan în direct la TV: "Au venit din Diaspora şi au îmbolnăvit jumate de ţară. Acum pleacă la sparanghel"

Marius Şumudică a lansat un atac grosolan în direct la TV la adresa românilor care muncesc în străinatate. Antrenorul lui Gaziantep a fost şocat de imaginile cu românii care s-au înghesuit săptămâna trecută în aerportul din Cluj ca să plece la cules de sparanghel în Germania.
 

Marius Şumudică: Au venit, au infectat jumătate din ţară, acum pleacă la sparanghel


„Am văzut imaginile, erau incredibile. Unul nici nu ştia unde zboară. Nu se poate aşa ceva, era luat de acasă şi dus să muncească acolo. Sunt unele lucruri care ne trag în jos. Noi dăm ordonanţe, sunt fel şi fel de ordonanţe prin care bătrânii nu au voie să iasă din case. Acum, oamenii ăia erau trimişi prin autocare la aeroport.

Eu n-am nimic cu Diaspora. Frate, unii au dreptate. Au venit şi au îmbolnăvit jumătate din ţară, la Suceava e nenorocire. Acum plecaţi din ţară bine mersi. Din cei care au plecat din ţară, măcar unul are coronavirus. Au venit pe aici, au îmbolnăvit cadre medicale, şi acum pleacă înapoi să culeagă sparanghel”
, a spus Marius Şumudică pentru Pro X.

Şumudică a fost bolnav de gripă în decembrie şi e convins că de fapt fusese infectat cu noul coronavirus.

"Eu am trăit şi cred că am avut coronavirus în decembrie, eu ştiu exact simptomele pe care le are acest nenorocit de virus. Eu am avut o pneumonie, nu am avut gust, nu am avut miros, exact ce zic epidemoliogii despre acest virus, plus că a avut tot staff-ul meu. Eu cred că la noi foarte multă lume e infestată. Sunt asimptomatici, alţii probabil trec foarte uşor peste el. Am citit şi eu despre Wuhan de unde a plecat virusul. Dumneavoastră ştiţi ce înseamnă Istanbul ca aeroport? Eu m-am crucit. Am văzut foarte mulţi chinezi pe aeroport acolo şi cred că de acolo am luat virusul”, a declarat Şumudică

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici