Marius Şumudică: Este una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea

Noul antrenor al echipei Rapid Bucureşti, Marius Şumudică, a declarat, sâmbătă, cu ocazia prezentării oficiale, că aceasta este una dintre cele mai frumoase zile din viaţa sa şi că speră să construiască la Rapid un grup unit, aşa cum s-a întâmplat la fosta sa echipă, Gloria Bistriţa.

80 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică: Este una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea

Marius Şumudică: Este una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Este una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea. Stau lângă doi oameni de mare valoare (n.r. - principalul acţionar George Copos şi preşedintele Dinu Gheorghe) şi asta mă obligă şi în faţa suporterilor să fac tot ce ştiu mai bine pentru ca Rapid să aibă un parcurs mai bun anul acesta. Sunt fericit, sunt antrenorul unei echipe mari, titrate. Am jucat aici, am avut performanţe, iar acum este o onoare să antrenez, mai ales că sunt rapidist de mic", a spus Marius Şumudică în cadrul unei conferinţe de presă.

Şumudică a adăugat că speră ca rezultatele echipei să vorbească în continuare pentru el. "Sper să îmi îndeplinesc obiectivele şi îmi doresc ca rezultatele să vorbească de acum înainte în locul meu. Îi mulţumesc domnului Dinu Gheorghe pentru că a avut încredere în mine şi sper să construiesc o echipă puternică, un grup unit, la fel cum am reuşit la Gloria Bistriţa. Va fi o concurenţă aprigă cu Steaua şi Dinamo, bineînţeles, dar asta nu este o problemă, nu îmi este frică de nimeni, voi face tot posibilul să obţinem calificarea în cupele europene", a menţionat fostul tehnician al Gloriei Bistriţa, care a adăugat că partea materială a contat foarte puţin pentru el atunci când a decis să vină la Rapid.

Noul preşedinte al FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, sâmbătă, că antrenorul Marius Şumudică a semnat un contract pe doi ani, iar obiectivul echipei va fi calificarea în cupele europene în fiecare sezon competiţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici