Marius Şumudică: Există posibilitatea ca eu să nu mai fiu de mâine la Concordia Chiajna

Tehnicianul echipei Concordia Chiajna, Marius Şumudică, a declarat, marţi, după victoria din meciul cu Dinamo Bucureşti, scor 3-0, că există posibilitatea să nu mai fie antrenorul formaţiei ilfovene.

160 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică: Există posibilitatea ca eu să nu mai fiu de mâine la Concordia Chiajna

Marius Sumudica (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Sunt nişte probleme interne la club, există posibilitatea ca eu să nu mai fiu de mâine aici. Dacă vor înţelege, bine, dacă nu, ne vom despărţi. E un grup minunat aici, m-au facut antrenor. N-am avut aşa grup nici la Rapid, nicăieri. Dar suport acele probleme la nivel de club de opt luni...Voi avea o discuţie cu primarul mâine, sper să înţeleagă şi să facă aşa cum zic eu. Pentru mine salvarea de la retrogradare nu e nimic, eu vreau mai mult", a spus Şumudică, informează www.dolce-sport.ro.

Tehnicianul Concordiei consideră că echipa sa a demonstrat că merită să joace în Liga I: "A fost greu meciul. Am fost ajutaţi că de la Dinamo a fost eliminat un jucător. Am demonstrat că merităm să jucăm în Liga I, am folosit doi atacanţi, am jucat frumos. De patru meciuri noi nu luăm gol".

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), de formaţia Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, în care gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 39, după eliminarea lui Andrei Marc.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ricardo Alves '13, Elhamed 53 autogol şi Dina '85.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici