Markus Babbel va pregăti echipa VfB Stuttgart până în 2011

Fostul internaţional german Markus Babbel, antrenor al echipei VfB Stuttgart din luna noiembrie a anului trecut, şi-a prelungit, miercuri, contractul cu gruparea germană până în anul 2011, informează AFP.

3 afișări

Numit în locul lui Armin Veh când echipa se afla pe locul 11, Babbel (36 de ani) a urcat formaţia pe locul 4 în clasament, cu patru etape înainte de finalul sezonului.

VfB Stuttgart, la care este legitimat şi atacantul Ciprian Marica, poate încă spera la o clasare care să-i aducă un loc în Liga Campionilor.

Markus Babbel a antrenat echipa din Stuttgart fără a avea licenţă, însă Federaţia Germană de Fotbal a anunţat că acesta va participa la viitoarele cursuri de formare pentru antrenori organizate de DFB la Koln, începând cu luna iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici