Marquez a rupt în două motocicleta lui Zarco, după un accident în antrenamentele din Germania

Marc Marquez, pilotul de MototGP al echipei Honda, s-a izbit de Johann Zarco în timpul antrenamentelor de vineri, în Marele Premiu al Germaniei, coliziunea împărţind motocicleta Pramac Racing în două, aruncându-l în aer pe ghinionistul francez.

663 afișări
Imaginea articolului Marquez a rupt în două motocicleta lui Zarco, după un accident în antrenamentele din Germania

Sursa foto: MediafaxFoto

La ieşirea de la boxe, Zarco s-a uitat în spate pentru a-i permite lui Marquez să treacă, dar pilotul Honda şi-a blocat pneul din faţă şi a căzut, iar motocicleta sa a lovit motocicleta Ducati a lui Zarco o fracţiune de secundă mai târziu, fără ca francezul să aibă timp să reacţioneze.

Zarco a aterizat greu pe pistă, alături de rămăşiţele motocicletei sale, în timp ce Marquez a sărit în picioare şi s-a întors la boxe. Sesiunea a fost imediat semnalizată cu steag roşu.

Ambii piloţi au reuşit, totuşi, să revină pe pistă când sesiunea a fost reluată, dar Marquez - care a câştigat de opt ori pe Sachsenring în cariera sa de MotoGP - nu a reuşit să completeze un tur la timp şi va intra în Q1 sâmbătă.

Marco Bezzecchi, de la VR46 Racing, a fost cel mai rapid în fruntea clasamentului, cu Jorge Martin, coechipierul lui Zarco, al doilea, şi Aleix Espargaro, de la Aprilia, al treilea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici