Martina Hingis şi Sania Mirza au câştigat titlul la Wimbledon, la dublu feminin

Perechea Martina Hingis/Sania Mirza (Elveţia/India), cap de serie numărul 1, a câştigat, sâmbătă, proba de dublu feminin din cadrul turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

614 afișări
Imaginea articolului Martina Hingis şi Sania Mirza au câştigat titlul la Wimbledon, la dublu feminin

Martina Hingis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hingis şi Mirza au învins în finală cuplul rus Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, favorit 2, scor 5-7, 7-6 (4), 7-5, în două ore şi 25 de minute.

Pentru Sania Mirza, în vârstă de 28 de ani, acesta este primul titlu câştigat la unul din cele patru turnee de Grand Slam.

Martina Hingis (34 de ani) s-a mai impus la Wimbledon la dublu în 1996 şi 1998. Ea mai are în palmares şapte titluri de dublu la Australian Open, Roland Garros şi US Open.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici