Martina Navratilova şi Monica Seleş la BCR Open

Un meci demonstrativ între fostele jucătoare de tenis Martina Navratilova şi Monica Seleş se va desfăşura în 16 septembrie, la Arenele BNR din Capitală, în cadrul ediţiei a XII-a a turneului BCR Open România, au anunţat organizatorii competiţiei.

1 afișare
Imaginea articolului Martina Navratilova şi Monica Seleş la BCR Open

Martina Navratilova şi Monica Seleş la BCR Open

De asemenea, organizatorii au anunţat şi lista jucătorilor care, în funcţie de clasamentul ATP din acest moment, intră direct pe tabloul principal al BCR Open România, competiţie programată în perioada 8-16 septembrie. Cel mai bine clasat jucător de pe tabloul principal este italianul Filippo Volandri (numărul 28 ATP), iar cel mai slab clasat, poziţia 83, este argentinianul Diego Hartfield.

Niciun jucător român nu se află în acest moment pe tabloul principal, dar Andrei Pavel şi Victor Hănescu vor primi din partea organizatorilor wild-card-uri, dacă vor să participe la turneu şi dacă, până la momentul competiţiei, poziţiile în clasamentul ATP nu le vor permite prezenţa direct pe tabloul principal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici