Mărturiile fanilor umiliţi de şefii CFR-ului: "Şi-au bătut joc de noi"

Doi fani dinamovişti dintre cei 700 care nu au fost lăsaţi să intre în arena din Cluj au dezvăluit evenimentele care s-au derulat la porţile peluzei rezervate galeriei "câinilor roşii".

22 afișări
Imaginea articolului Mărturiile fanilor umiliţi de şefii CFR-ului: "Şi-au bătut joc de noi"

Mărturiile fanilor umiliţi de şefii CFR-ului: "Şi-au bătut joc de noi" (Imagine: Andrei Pungovschi/Arhiva Mediafax Foto)

Cei doi suporteri au sosit la stadion cu două ore înainte de începerea partidei. Ajunşi la casa de bilete, surpriză: era închisă! "Venim în fiecare an la meciurile lui Dinamo din Gruia şi de fiecare dată cumpărăm bilete de aici. Acum am aşteptat degeaba. Casieria nu s-a mai deschis", îşi începe mărturisirea Alin Curticăpean, student în Cluj, originar din Reghin, judeţul Mureş.

"În tot acest timp am văzut lângă noi oameni veniţi din Satu Mare, Alba, Mediaş, Oradea, Bistriţa, ba chiar şi vreo 20-30 de basarabeni. Vă daţi seama ce a fost în sufletul lor…", îl completează colegul său, Adrian Bucin, originar din Reghin şi el. Tensiunea a atins cote maxime după un anunţ al lui Mihnea Ionescu, unul dintre liderii ultraşilor dinamovişti.

Citeşte mai multe despre fanii umiliţi de şefii CFR pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici