Mascota Cupei Mondiale din Brazilia va fi un tatu

Mascota Cupei Mondiale de fotbal din 2014, din Brazilia, va fi un tatu, mamifer din America Centrală şi de Sud cu corpul acoperit de plăci osoase şi cornoase mobile, informează cotidianul Veja.

332 afișări
Imaginea articolului Mascota Cupei Mondiale din Brazilia va fi un tatu

Mascota Cupei Mondiale din Brazilia va fi un tatu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, comitetul local de organizare va anunţa oficial abia în luna octombrie această alegere a mascotei.

Alegerea acestui animal, a speciei tatu-bola, pe cale de dispariţie în Brazilia, a fost încurajată de Asociaţia Caatinga, un ONG brazilian care se ocupă cu protecţia mediului. Tatuul "se transformă într-o minge" atunci când este ameninţat, conform Veja.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici