Massaro: Mutu nu ar avea loc momentan la AC Milan

Directorul de relaţii publice din cadrul AC Milan, fostul atacant Daniele Massaro, a declarat, vineri, că jucătorul Adrian Mutu nu ar avea loc la gruparea lombardă, deoarece pe partea pe care evoluează acesta, Milan îl are pe brazilianul Kaka.

14 afișări
Imaginea articolului Massaro: Mutu nu ar avea loc momentan la AC Milan

Massaro: Mutu nu ar avea loc momentan la AC Milan (Imagine: Mediafax Foto)

"România are o naţională bună, cu jucători buni care evoluează în Italia, precum Chivu sau Mutu. Calitatea jucătorilor e bună în perspectiva echipei naţionale. La Milan suntem acoperiţi pe postul lui Mutu, chiar dacă a evoluat la Chelsea şi Juventus, deoarece îl avem pe Kaka. Mutu a avut probleme, dar la Fiorentina a avut un salt de calitate", a spus Massaro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici