Massimiliano Allegri, aproape de a fi demis de la AC Milan. Inzaghi ar putea prelua echipa

Tehnicianul Massimiliano Allegri este aproape de a fi demis de la AC Milan, antrenorul echipei de tineret, Filippo Inzaghi, fiind favorit pentru a-i succede în funcţie, anunţă presa italiană.

85 afișări
Imaginea articolului Massimiliano Allegri, aproape de a fi demis de la AC Milan. Inzaghi ar putea prelua echipa

Tehnicianul Massimiliano Allegri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

AC Milan a fost învinsă, duminică, în campionatul Italiei, scor 4-3, de Sassuolo, iar după meci, co-administratorul delegat Barbara Berlusconi a afirmat că trebuie "urgent o schimbare".

"Nu putem tolera ca fanii noştri să asiste la astfel de prestaţii inacceptabile", a declarat Barbara Berlusconi penru Ansa.

Allegri, venit în 2010, a reuşit să câştige un titlu cu AC Milan în 2011, însă în acest sezon gruparea milaneză se află pe locul 11, la 30 de puncte de locul 1, ocupat de Juventus Torino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici