Măstăcăneanu: Intenţionăm să retragem Ceahlăul din campionat

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Ceahlăul, Viorel Măstăcăneanu, a declarat, luni, că oficialii grupării nemţene se gândesc să retragă echipa din campionat, din cauza arbitrajelor pe care le consideră ostile.

11 afișări
Imaginea articolului Măstăcăneanu: Intenţionăm să retragem Ceahlăul din campionat

Măstăcăneanu: Intenţionăm să retragem Ceahlăul din campionat (Sursa: Mediafax Foto)

"M-am gândit bine şi înainte de meciul cu Farul, dar am declarat-o şi după jocul cu Dinamo: intenţionăm să retragem echipa din campionat. Mulţi dintre patronii echipelor şi-au dat seama că au parte ori de incompetenţă, ori de hoţie. Şi domnul Ştefan, şeful nostru, este dezorientat. Nu înţelege ce se petrece cu arbitrajele astea", a spus Măstăcăneanu.

Oficialul de la Ceahlăul a enumerat meciurile în care consideră că formaţia pregătită de Viorel Hizo a fost dezavantajată de arbitraj: întâlnirile cu Steaua, din etapele I şi XVIII, Poli
Timişoara, CFR Cluj, Dinamo, Farul, Rapid şi Universitatea Cluj. El consideră că se poate vorbi despre o "coaliţie" a arbitrilor împotriva Ceahlăului.

"În jocurile contra echipelor mari suntem vânaţi, iar în meciurile contra celorlalte formaţii, suntem executaţi. Nu ni se mai dă nici măcar ceea ce trebuie să ni se dea într-un meci. Mi-e scârbă de oamenii care decid soarta unor echipe şi, mai grav, soarta unor oameni. Prin erorile lor, campionatul nu mai este demult o competiţie. Mă gândesc că s-a organizat o coaliţie a arbitrilor împotriva Ceahlăului", a afirmat Viorel Măstăcăneanu.

Măstăcăneanu a menţionat că jucătorii de la Ceahlăul nu vor fi amendaţi după cele două înfrângeri din debutul anului 2008: 1-2 cu Dinamo şi 0-1 cu Farul. "La modul în care am jucat cele două partide, nu merităm să ocupăm această poziţie codaşă în clasament. Echipa aleargă şi dă dovadă de multă dăruire pe teren. Dacă vom juca şi mai departe aşa cum am făcut-o cu Dinamo şi Farul, vom reuşi până la urmă să câştigăm punctele necesare evitării retrogradării", a declarat oficialul nemţean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici