Măsuri sporite de securitate la "El Clasico"

Măsuri suplimentare de securitate vor fi puse în aplicare cu ocazia derbiului campionatului spaniol, Real Madrid - FC Barcelona, care se va disputa, sâmbătă, de la ora 19.15, la Madrid, în etapa a XII-a, informează marca.com.

160 afișări
Imaginea articolului Măsuri sporite de securitate la "El Clasico"

Măsuri sporite de securitate la "El Clasico" (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Considerat mereu ca un meci de risc ridicat, "El Clasico" din această săptămână va beneficia de o atenţie mai mare din puncte de vedere al siguranţei, după atentatele care au avut loc, vineri seară, la Paris şi care au vizat şi Stade de France, unde se disputa partida amicală Franţa - Germania.

Începând de luni, reprezentanţii celor două grupări forţele de ordine au avut mai multe reuniuni pentru a pune la punct un plan minuţios de securitate.

Zona Stadionului Santiago Bernanbeu va fi controlată şi supravegheată începând de joi. Poliţiştii vor folosi câini antrenaţi pentru descoperirea substanţelor explozibile.

Trei inele de securitate vor fi dispuse pentru a împiedica vreun spectator să intre pe arenă fără bilet. Fanii oaspeţi vor avea dreptul să pătrundă primii pe arenă, iar cei ai gazdelor vor fi controlaţi cu atenţie.

După 11 etape, FC Barcelona ocupă locul 1 în clasament cu 27 de puncte, iar Real Madrid este pe locul 2, cu 24 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici