Măţel a fost operat la meniscul piciorului drept

Fundaşul echipei Astra Ploieşti, Alexandru Măţel, a fost operat la meniscul piciorului drept, informează, miercuri, site-ul oficial al grupării prahovene.

4 afișări

Jucătorul nu va face astfel deplasarea în turneul de pregătire pe care Astra îl va desfăşura în perioada 29 iunie - 10 iulie în localitatea austriacă Zillertal. Din lotul pentru Austria lipseşte tot din motive medicale şi fundaşul Salif Nogo, acesta aflându-se în prezent la o clinică din Roma pentru refacere.

Lotul deplasat de antrenorul Tibor Selymes în Austria este următorul: Grigore, Lungu, Gavrilaş, Mihalache, Goian, Oprsal, Moreira de Sousa, Junior Morais, Ţigănaşu, Fl. Pătraşcu, Strătilă, Seto, N'Doye, Kubala, Stan, Teekloh, C. Matei, Vădrariu, Tigoianu, Budescu, Rusu, Fonseca, Fatai şi Miranda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici