Materazzi a dezvăluit că l-a provocat pe Zidane insultându-i sora

Fundaşul italian Marco Materazzi a dezvăluit, la mai bine de un an după finala Cupei Mondiale câştigată de Italia, la penaltiuri, în faţa Franţei, că l-a provocat pe Zinedine Zidane să-l lovească şi, implicit, să fie eliminat, numind-o "prostituată" pe sora internaţionalului francez.

4 afișări
Imaginea articolului Materazzi a dezvăluit că l-a provocat pe Zidane insultându-i sora

Materazzi a dezvăluit că l-a provocat pe Zidane insultându-i sora

Potrivit Gazetta dello Sport, Materazzi, coechipierul lui Cristian Chivu la Internazionale Milano, a dezvăluit cuvintele pe care i le-a adresat lui Zidane într-un interviu acordat săptămânalului TV, Sorrisi e Canzoni.

"O prefer pe prostituata de soră-ta", i-a spus Materazzi lui Zidane la 9 iulie 2006, potrivit ediţiei din 20 august a publicaţiei TV, Sorrisi e Canzoni.

Felul în care Marco Materazzi l-a provocat pe Zidane în prelungirile finalei Cupei Mondiale din 2006, a rămas o necunoscută. Fotbalistul italian nu a dorit să dezvăluie mult timp ceea ce i-a spus lui Zidane, chiar dacă a publicat o carte intitulată "Ce i-am spus cu adevărat lui Zidane", în care se găsesc 249 de posibile fraze care să-l fi provocat pe francez. Zidane şi Materazzi au avut o altercaţie în finala Cupei Mondiale din Germania, câştigată de Italia la loviturile de departajare. În minutul 110 al finalei, fundaşul italian l-a insultat pe francez, iar acesta l-a lovit cu capul în piept, fiind eliminat. În urma acestui incident, Zidane, care îşi anunţase retragerea din fotbal, a fost suspendat trei etape, iar Materazzi două.

După incident, mulţi specialişti au încercat să-i citească pe buze internaţionalului italian pentru a descoperi cuvintele pe care i le-a adresat lui Zidane, una dintre variante fiind aceea că i-a jignit sora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici