Mathys Tel, de la Bayern Munchen, şi-a prelungit contractul până în 2029

Atacantul Mathys Tel de la Bayern Munchen a semnat un nou contract pe termen lung cu clubul, punând capăt oricăror speculaţii privind viitorul său în Bavaria, în urma zvonurilor unui posibil transfer cu Manchester United.

44 afișări
Imaginea articolului Mathys Tel, de la Bayern Munchen, şi-a prelungit contractul până în 2029

Sursa foto: Facebook

Bayern a anunţat acordul miercuri după-amiază, confirmând că Tel este acum legat de campioana din Bundesliga până în vara anului 2029. Talentul de 18 ani venise anterior de la Rennes în 2022.

„Această prelungire a contractului înseamnă foarte mult pentru mine. Am învăţat deja multe la Bayern, atât pe teren, cât şi în afara lui. Munchen a devenit o casă pentru mine şi familia mea, iar fanii sunt, de asemenea, foarte importanţi pentru mine. Nu pot fi jucătorul care sunt fără ei", a declarat Tel pentru fcbayern.com.

„Când joci pentru Bayern, îţi doreşti întotdeauna să câştigi fiecare trofeu. Vreau să înscriu şi să dau goluri, să joc cu inima şi energie pentru Bayern şi să dau totul pentru acest club şi pentru fanii săi."

Tel abia împlinise 17 ani când Bayern a convenit cu Rennes un pachet de aproape 30 de milioane de euro, având doar zece apariţii la nivel de seniori. În cei aproape doi ani care au trecut de atunci, el a jucat de 58 de ori în toate competiţiile pentru Bayern, marcând 13 goluri.

Dar nu era sigur că Tel va rămâne la Munchen. Informaţii din Germania au sugerat luna trecută că United şi alte două cluburi din Premier League, nenominalizate, au luat legătura cu Bayern pentru a se interesa de potenţiala disponibilitate a adolescentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici