Matt Harvey - poet oficial la turneul de tenis de la Wimbledon

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunţat, miercuri, desemnarea unui "poet oficial", care se va ocupa de "captarea parfumului celui mai mare turneu de tenis din lume".

13 afișări
Imaginea articolului Matt Harvey - poet oficial la turneul de tenis de la Wimbledon

Matt Harvey - poet oficial la turneul de tenis de la Wimbledon (Iamgine: Mediafax Foto/AFP)

Matt Harvey va trebui să scrie un poem în fiecare zi a competiţiei. Toate subiectele pot fi sursă de inspiraţie, "de la arbitri la copiii de mingi, de la gazon, ploaie şi acoperiş, la căpşuni şi meciuri".

Acest poet, care a lucrat deja pentru BBC, va avea un blog şi va putea fi urmărit şi pe twitter. El va recita poezii şi la intrarea în arenă.

"Sunt absolut încântat, un sentiment amestecat cu o anxietate salutară", a declarat Harvey.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici