Matthäus îl face praf pe CR7: „Plin de ego. Jucătorul mileniului este Messi”. Portughezul nu şi-a felicitat încă marele rival

Fostul căpitan al Germaniei, campion mondial în 1990, declară în Bild că „Ronaldo, exact opusul argentinianului”.

4664 afișări
Imaginea articolului Matthäus îl face praf pe CR7: „Plin de ego. Jucătorul mileniului este Messi”. Portughezul nu şi-a felicitat încă marele rival

Matthäus îl face praf pe CR7: „Plin de ego. Jucătorul mileniului este Messi”. Portughezul nu şi-a felicitat încă marele rival

În timp ce lumea îl sărbătoreşte pe Leo Messi, gândurile multora fug către mare său adversar, Cristiano Ronaldo. În Qatar, portughezul a dezamăgit, în timp ce argentinianul şi-a tras echipa spre victorie.

Pentru Lothar Matthäus, fost căpitan al Germaniei, CR7 şi-a pătat legenda. Matthäus detaliază criticile sale: „Cu ego-ul său, Ronaldo a stricat echipa şi el însuşi. Nu există nicio îndoială că a fost un jucător grozaz. Dar şi-a stricat legenda. Mi-e greu să cred că poate găsi loc într-o echipă”.

Câştigătorul neamţului este Leo Messi: „Îl merită, pentru că mi-a oferit mie şi tuturor fanilor fotbalului o mare bucurie prin calităţile şi felul său de a juca. Şi a făcut-o timp de 17-18 ani. Pentru mine, Messi este jucătorul mileniului.”

Până la această oră, Ronaldo n-a postat pe reţelele sociale niciun mesaj despre deznodământul finalei de duminică. Despre portughez se ştie că s-a pregătit câteva zile, după terminarea Cupei Mondiale, la baza de antrenamente a celor de la Real Madrid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici