Maxim şi Drăguş marchează pentru Gaziantep şi echipa condusă de Şumudică iese din zona fierbinte

Alexandru Maxim şi Denis Drăguş au marcat luni seara în confruntarea cu Rizespor, în etapa a 10-a din campionatul Turciei, aducând victoria cu 2-0 echipei conduse de antrenorul român Marius Şumudică. Echipa românilor a urcat pe locul 13 în clasament, îndepărtându-se de zona retrogradării.

344 afișări
Imaginea articolului Maxim şi Drăguş marchează pentru Gaziantep şi echipa condusă de Şumudică iese din zona fierbinte

Maxim a deschis scorul în minutul 20, transformând o lovitură de pedeapsă primită de gazde după un henţ hilar făcut în careu de fundaşul Topcu. Rizespor trebuia să repună mingea în joc după un aut de poartă. Portarul a pasat mingea, după fluierul arbitrului, dar Topcu a vrut să o reaşeze pe linia careului de 6 metri şi a pus mâna pe ea.

Denis Drăguş a dublat avantajul gazdelor, la 5 minute după revenirea de la vestiare, Gaziantep izbutind apoi să conserve rezultatul şi să iasă cu cele 3 puncte din zona locurilor de la coada clasamentului.

Echipa preluată de Marius Şumudică în luna septembrie, a ajuns acum la a treia victorie consecutivă pe teren propriu şi joacă etapa viitoare la Alanyaspor, echipă aflată pe locul 15, cu 10 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici