Mbappe, reacţie după ce fanii Milanului au aruncat cu bani în Donnarumma

Kylian Mbappe a felicitat Milan după victoria din Liga Campionilor cu Paris Saint-Germain şi a sugerat că reacţia fanilor milanezi la revenirea lui Gianluigi Donnarumma pe san Siro a fost „un pic prea mult.

1019 afișări
Imaginea articolului Mbappe, reacţie după ce fanii Milanului au aruncat cu bani în Donnarumma

Mbappe, reacţie după ce fanii Milanului au aruncat cu bani în Donnarumma

Rossoneri au dezamăgit în precedenta întâlnire cu parizienii, luna trecută, pierzând cu 3-0 în capitala Franţei, dar au părut mult mai rezistenţi în faţa unui Stadio Giuseppe Meazza plin.

Milan a avut o prestaţie bună şi a muncit din greu pentru o victorie cu 2-1 în faţa lui PSG marţi seara, smulgând toate cele trei puncte după golurile lui Rafael Leao şi Olivier Giroud.

Vorbind pentru TeleLombardia în zona mixtă de pe Stadio Giuseppe Meazza, via MilanNews, Mbappe a discutat mai întâi despre ce nu a mers bine pentru PSG.

"Problema suntem noi, atunci când nu câştigăm, problema este întotdeauna la noi, nu vom căuta problema în altă parte. Noi nu am reuşit să câştigăm, Milan a avut încredere şi îi felicit".

El a fost întrebat la ce se aşteapta echipa din Ligue 1 în deplasarea de pe San Siro.

"Nu speram la ceva diferit din partea lor. Am sperat doar să venim aici şi să câştigăm. N-am făcut-o.

"Am vrut să ne păstrăm primul loc în grupă, acum suntem pe locul doi. Dar avem un meci acasă cu Newcastle pe care trebuie să-l câştigăm şi apoi vom vedea ce se va întâmpla".

În cele din urmă, Mbappe a discutat despre publicul de pe San Siro şi despre primirea făcută lui Donnarumma, care a fost huiduit zgomotos de majoritatea fanilor de acasă.

"A fost mult zgomot şi i-au făcut o primire destul de dificilă lui Gigio. Cred că a fost un pic prea mult, dar asta e, ăsta e fotbalul din zilele noastre.

"Fanii fac ce vor, noi nu putem şti ce simt. L-am protejat pe Gigio cât de mult am putut şi ne pare rău pentru el în această seară".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici