McClaren a primit sute de umbrele de Crăciun

Fostul selecţioner al Angliei, Steve McClaren, a declarat că de Crăciun a primit sute de umbrele, prietenii săi amintindu-i astfel cu umor de ultimul său meci la conducerea naţionalei.

1 afișare
Imaginea articolului McClaren a primit sute de umbrele de Crăciun

McClaren a primit sute de umbrele de Crăciun

McClaren a folosit o umbrelă la meciul de pe teren propriu cu reprezentativa Croaţiei, în urma căruia Anglia a ratat calificarea la Campionatul European din Elveţia şi Austria.

"Am sute de umbrele acum. Suficient de multe ca să deschid un magazin", a spus tehnicianul, citat de publicaţia The Guardian.

McClaren a explicat că nu ar fi fost nevoit să folosească o umbrelă la meciul de pe stadionul Wembley dacă ar fi avut un loc acoperit în care să stea. "Ploua foarte tare şi singurul mod în care puteam lua notiţe era să folosesc ceva care să mă acopere, de aceea am folosit o umbrelă. Nu am mai avut nevoie niciodată de o umbrelă la meci, pentru că întotdeauna am avut adăpost sau am stat în capătul tunelului ce duce spre vestiare. Pe Wembley nu poţi să vezi bine meciul de la capătul tunelului, astfel că nu aveam unde să stau fără să mă ud. Însă în pierderea acelui mei nu a avut nicio importanţă ce am folosit, puteam să port o căciulă, o şapcă sau să mă ud până la piele şi să arăt ca un şobolan înecat", a precizat Steve McClaren.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici