McCulloch: E frustrant să te întorci de la Bucureşti doar cu un punct

Mijlocaşul Lee McCulloch, autorul golului echipei Glasgow Rangers în meciul cu Unirea Urziceni din Liga Campionilor, a declarat că formaţia scoţiană a fost mai bună şi merita să câştige, rezultatul de 1-1 fiind frustrant, informează The Herald.

12 afișări
Imaginea articolului McCulloch: E frustrant să te întorci de la Bucureşti doar cu un punct

McCulloch: E frustrant să te întorci de la Bucureşti doar cu un punct (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

"E frustrant să te întorci de la Bucureşti doar cu un punct. E dezamăgitor, am condus cu 1-0 până aproape de final. Trebuia să avem o posesie mai bună. Lipsa de experienţă ne-a costat, n-am fost în stare să închidem jocul. Jucătorul lor a tras de la mare distanţă, iar McGregor n-a avut nicio şansă. Nu le poţi da mingea aşa, trebuia să strângem jocul. Este o vină colectivă, nu a unui jucător anume. Am îndreptat oarecum lucrurile după înfrângerea de la Glasgow, am simţit asta, am pasat bine şi am fost echipa mai bună. Ei au avut jumătăţi de ocazii. Am refăcut un pic din orgoliul rănit. Trebuia să învingem, am avut jocul în mână. Au egalat cu un şut grozav", a spus McCulloch.

Vezi aici rezumatul video al meciului

Mijlocaşul Kyle Lafferty a afirmat că Rangers merita să învingă.

"Am avut şansa de a ne desprinde, nu am folosit-o, aşa că ne întoarcem devastaţi la Glasgow. Credeam că vom câştiga, dar au egalat. Am tras din greu şi am fost mult mai buni ca pe Ibrox. Încă nu-mi vine să cred că am luat doar un punct. Avem fotbalişti clar mai buni decât ei, Unirea e doar o echipă muncitoare şi
organizată. Am fost ghinionişti", a spus Lafferty.

Mijlocaşul Steven Davis a precizat că acum va fi foarte greu ca Rangers să se califice în 16-imile Ligii Campionilor.

"Rezultatele cu Unirea s-ar putea să ne bântuie în economia grupei. Trebuia să îi batem acasă, iar un punct aici era foarte bun, dar înfrângerea de pe Ibrox a fost una nefericită", a comentat Davis.

Fundaşul Danny Wilson a declarat că rezultatul este dezamăgitor.

"Am fost excelenţi, să iei un gol pe final e greu de înghiţit, dar trebuie să mergem mai departe", a spus el.

Echipa Unirea Urziceni a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, miercuri, pe stadionul Steaua, în faţa formaţiei scoţiene Glasgow Rangers, în runda a patra a grupei G a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici