Meciul cu CSMS Iaşi, din prima etapă a Ligii 1, a fost amânat - Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

Meciul Steaua - CSMS Iaşi, care era programat duminică, 23 iulie, în prima etapă a Ligii 1, a fost amânat pe motivul că, peste mai puţin de 48 de ore de la partida cu ieşenii, Steaua ar fi urmat să joace cu Sparta Praga, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

886 afișări
Imaginea articolului Meciul cu CSMS Iaşi, din prima etapă a Ligii 1, a fost amânat - Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

Meciul cu CSMS Iaşi, din prima etapă a Ligii 1, a fost amânat - Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua (Imagine: Shutterstock)

Partida dintre Steaua şi CSMS Iaşi, din prima etapă a Ligii 1, a fost reprogramată pentru data de 31 august. Decizia vine ca urmare a faptului că steliştii vor juca marţi cu Sparta Praga, în deplasare, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Asta ar fi însemnat că steliştii ar fi jucat două meciuri în mai puţin de 48 de ore.

”Am înţeles că meciul cu Iaşi s-a amânat pentru 31 august. Noi jucăm duminică, iar apoi marţi şi nu erau 48 de ore între meciuri. O să jucăm probabil fără jucătorii de la echipa naţională. Probabil că vom juca un meci amical în week-end, dar încă nu suntem siguri”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.

Soluţia a fost agreată şi de oficialii lui CSMS Iaşi. Formaţia lui Nicolo Napoli va juca joi returul cu Hajduk Split, din turul II preliminar al Europa League. După 2-2 pe teren propriu, ieşenii speră la un rezultat bun în deplasare, care să-i ajute să se califice în următorul tur. De altfel, Florin Prunea a declarat că a depus şi el o cerere pentru amânarea meciului cu Steaua, pentru ca Nicolo Napoli să aibă mai mult timp la dispoziţie să pregătească returul cu Hajduk de la Split.

Liga Profesionistă de Fotbal nu a anunţat deocamdată această decizie pe site-ul oficial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici