Meciul Dinamo-FC Timişoara din Cupa României, fără spectatori

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a respins cererea clubului FC Timişoara ca partida cu Dinamo Bucureşti, care va avea loc marţi, la Cluj-Napoca, în semifinalele Cupei României Timişoreana, să se dispute cu spectatori, informează site-ul oficial al FRF.

24 afișări
Imaginea articolului Meciul Dinamo-FC Timişoara din Cupa României, fără spectatori

Comisia de Disciplină a respins memoriul FC Timişoara, meciul cu Dinamo rămâne fără spectatori

"Analizând cererea depusă de SC FC Timişoara SA, constatând că rectificarea prin schimbarea sancţiunii aplicate clubului bucureştean nu constituie o îndreptare a unei erori materiale, constatând că, în fapt, nu s-a produs nicio eroare materială în sensul instituit de art.281 Cod procedură civilă, Comisia de Disciplină respinge cererea de îndreptare a erorii materiale, formulată de SC FC Timişoara SA, ca neîntemeiată şi nefondată", se arată în comunicatul postat, marţi, pe site-ul www.frf.ro.

Astfel, partida Dinamo Bucureşti - FC Timişoara, din semifinalele Cupei României, programată marţi, de la ora 20.45, se va disputa fără spectatori.

Echipa Dinamo a fost obligată de Comisia de Disciplină a FRF să joace un meci cu porţile închise - cel din Cupa României, unde este organizatoare - şi să plătească o amendă de 60.000 de lei. Comisia de Disciplină a analizat, săptămâna trecută, incidentele de la partida Dinamo - Rapid, din Cupa României, după ce giuleştenii au solicitat sancţionarea grupării dinamoviste cu depunctarea şi suspendarea terenului propriu pentru scandările rasiste ale suporterilor "alb-roşii".

Timişorenii au contestat această decizie, susţinând că Dinamo ar fi trebuit să joace fără spectatori următorul meci de pe teren propriu din Liga I şi nu partida din Cupa României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici