Meciul dintre Chelsea şi Atletico Madrid se va juca pe Naţional Arena. Unde s-au cazat jucătorii în Bucureşti

  • Chelsea şi Atletico Madrid s-au cazat în Bucureşti pentru meciul din seara aceasta
  • Iniţial meciul trebuia să aibă loc în Spania, dar britanicii au interdicţie de a intra în ţară
  • Jucătorii de la Chelsea sunt cazaţi la Marriot, iar cei de la Atletico Madrid la Intercontinental
892 afișări
Imaginea articolului Meciul dintre Chelsea şi Atletico Madrid se va juca pe Naţional Arena. Unde s-au cazat jucătorii în Bucureşti

Din cauza noii tulpini britanice de coronavirus, meciul dintre Chelsea şi Atletico Madrid se va desfăşura în Bucureşti, pe Arena Naţională.

Meciul trebuia să aibă loc în Spania, însă britanicii nu mai erau primiţi din cauza restricţiilor.

Cele două echipe s-au cazat în hotelurile în care au mai fost primiţi şi înainte cu ospitalitate. Jucătorii de la Chelsea stau la Marriot, iar cei de la Atletico Madrid la Intercontinental. Ambele echipe au fost întâmpinate la sosirea în hotel de suporteri.

Interesant este faptul că la Marriot are loc concomitent cu găzduirea jucătorilor şi evenimentul Ziarului Financiar, „ZF POWER SUMMIT 2021”. Dacă Chelsea ar fi participat la eveniment, ar fi fost a treia cea mai bogată companie participantă, cu o valoare de 2,12 miliarde de euro în prezent.

Valoarea lotului de jucători de la Chelsea este estimată la suma de 803 milioane de euro, iar cel al Atletico Madrid este estimată la 769 milioane de euro. La noi în ţară cel mai valoros lot de la o echipă de fotbal este de 25 milioane de euro, la echipa FCSB.

Cele două echipe valorează 1,5 miliarde de euro, de 16 ori mai mult decât bugetul de anul acesta al Ministerul Tineretului şi Sportului.

Echipa care se va califica mai departe va incasa 10.500.000 milioane de euro, dar abia dupa ce se va juca si manşa retur. Ambele echipe au primit pentru participare 9.500.000 milioane de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici