Meciul dintre Steaua şi Twente ar putea să nu se dispute joi

Managerul sportiv al FC Steaua, Basarab Panduru, a declarat, marţi, că meciul dintre Steaua şi Twente, programat joi, în Liga Europa, ar putea să nu se dispute dacă vremea nu se va îmbunătăţi, dar crede că terenul de joc va rezista partidei.

46 afișări
Imaginea articolului Meciul dintre Steaua şi Twente ar putea să nu se dispute joi

Meciul dintre Steaua şi Twente ar putea să nu se dispute joi (Imagine: Ştefan Ciocan/Mediafax Foto)

"Joi, ar trebui să n-avem probleme cu terenul, dar dacă o ţine tot aşa afară, nu cred că putem juca. E bine că s-a terminat campionatul, au fost puţin inspiraţi cei care au făcut programarea. O etapă de campionat nu cred că se mai putea ţine", a afirmat el.

Oficialul stelist regretă că gruparea "roş-albastră" nu a realizat mai multe puncte în Liga Europa în compania echipei Şerif Tiraspol. "Nu mai avem şanse în Liga Europa şi nu mai putem salva acest sezon în această competiţie prin meciul cu Twente. Nici nu cred că Fenerbahce poate fi exclusă din această competiţie. Eu am spus mereu că avem echipe puternice în grupa noastră. Erau două echipe puternice, Fenerbahce şi Twente. Mă aşteptam însă să fi făcut mai multe puncte cu Şerif", a explicat el.

Fostul internaţional român crede că formaţia Unirea Urziceni ar fi meritat să se califice în optimile Ligii Campionilor. "Am ţinut cu Urziceniul, mi-am dorit să se califice mai departe în Liga Campionilor, acum, dacă Dinamo se califică, bravo lor. Nu e uşor, dar îşi joacă şansa. Liga Europa este grea, Liga Campionilor este şi mai grea, dar Urziceniul a reuşit să facă destul de multe puncte. Au avut o grupă, nu ştiu dacă foarte grea, dar cred că au meritat toate punctele şi cred că meritau să se califice mai departe în Liga Campionilor. Nu mi s-a părut Stuttgart mai bună, chiar dacă a avut 3-0 în minutul 10", a concluzionat Panduru.

Steaua întâlneşte, joi, de la ora 22.05, pe teren propriu, formaţia olandeză Twente Enschede, în ultimul meci din Liga Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici