Meciul Farul Constanţa - Rapid Bucureşti se va disputa duminică, de la ora 19.00

Federaţia Română de Fotbal a decis ca partida Farul Constanţa - Rapid Bucureşti, din etapa a II-a a Seriei întâi a Ligii a II-a, să se dispute duminică, de la ora 19.00, şi nu sâmbătă, de la ora 11.00, aşa cum era programată iniţial, informează site-ul oficial al FRF.

674 afișări
Imaginea articolului Meciul Farul Constanţa - Rapid Bucureşti se va disputa duminică, de la ora 19.00

Meciul Farul Constanţa - Rapid Bucureşti se va disputa duminică, de la ora 19.00 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Această decizie a fost luată pentru ca suporterii celor două formaţii să poată fi prezenţi la meciul naţionalei României cu Ungaria, de la Budapesta, care se va disputa vineri, de la ora 21.45, dar şi la întâlnirea directă a echipelor favorite.

În preliminariile Campionatului European din 2016, România va întâlni Ungaria, la Budapesta, vineri, de la ora 21.45, iar trei zile mai târziu va juca împotriva Greciei, pe Arena Naţională, tot de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici