Meciul FC Braşov - Universitatea Cluj, din optimile Cupei României, se va juca la Braşov

Federaţia Română de Fotbal şi canalul de televiziune Pro TV, deţinătorul drepturilor de televizare a competiţiei Cupa României - Timişoreana, au stabilit ca meciul Universitatea Cluj - FC Braşov, din optimile de finală, să se desfăşoare la Braşov, informează site-ul oficial al grupării braşovene.

20 afișări
Imaginea articolului Meciul FC Braşov - Universitatea Cluj, din optimile Cupei României, se va juca la Braşov

Meciul FC Braşov - Universitatea Cluj, din optimile Cupei României, se va juca la Braşov (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Antrenorul echipei FC Braşov, Daniel Isăilă, a declarat că se bucură această modificare. "Ne bucurăm că până la urmă vom juca meciul din optimile Cupei României cu Universitatea Cluj la Braşov. Este important că jucăm pe teren propriu, pentru că acasă vom avea sprijinul suporterilor, dar contează, normal, şi că nu mai facem deplasarea la Alba Iulia", a spus Isăilă.

Tehnicianul a adăugat că jucătorii săi trebuie să dea totul pentru a obţine calificarea în faza următoare a Cupei României. "Şansele de calificare consider că sunt egale. Nu va fi un meci uşor, însă trebuie ca jucătorii să dea totul în teren pentru obţinerea calificării în sferturi. Până la meciul din Cupa României trebuie însă să punem la punct problemele cu care ne confruntăm, pentru că ne aşteptă un meci extrem de dificil în campionat, cu Universitatea Craiova, partidă în care nu avem decât varianta victoriei", a afirmat Daniel Isăilă.

Partida Universitatea Cluj - FC Braşov, din optimile de finală ale Cupei României, se va disputa pe stadionul "Tineretului", într-o singură manşă, marţi, 26 octombrie, de la ora 16.00, şi va fi transmisă în direct de Sport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici