Meciul FC Sevilla - Real Zaragoza dedicat României, Duckadam invitat de onoare

Meciul FC Sevilla - Real Zaragoza, programat astăzi, la ora 18.00, în etapa a XXVIII-a a campionatului Spaniei, va fi dedicat României, invitat de onoare la partidă fiind fostul portar Helmuth Duckadam.

378 afișări
Imaginea articolului Meciul FC Sevilla - Real Zaragoza dedicat României, Duckadam invitat de onoare

Meciul FC Sevilla - Real Zaragoza dedicat României, Duckadam invitat de onoare (Imagine: Tudor Cristi / MediafaxFoto)

Conform El Periodico de Aragon, FC Sevilla dedică fiecare meci pe care îl dispută pe arena Ramón Sánchez Pizjuán unei ţări, astăzi fiind rândul României.

Invitat de onoare la acest meci este portarul Helmuth Duckadam, care în 1986 a apărat patru lovituri de departajare în finala Cupei Campionilor Europeni, câştigată de Steaua în faţa FC Barcelona, meci ce s-a disputat chiar pe arena Ramón Sánchez Pizjuán.

La Real Zaragoza evoluează şi fundaşul român Cristian Săpunaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici