Meciul FCSB – CFR Cluj, ultimul din Liga 1 în acest an, se joacă sâmbătă pe Arena Naţională

Ultima partidă din etapa a XXI-a a Ligii I care se dispută anul acesta are loc, sâmbătă, pe Arena Naţională, şi opune echipele FCSB şi CFR Cluj. Meciul este programat la ora 20.00 şi va fi arbitrat de o brigadă condusă de Sebastian Colţescu.

758 afișări
Imaginea articolului Meciul FCSB – CFR Cluj, ultimul din Liga 1 în acest an, se joacă sâmbătă pe Arena Naţională

Meciul FCSB – CFR Cluj, ultimul din Liga 1 în acest an, se joacă sâmbătă pe Arena Naţională

Liga 1 Betano trage cortina peste 2018 cu cel mai important meci al sezonului. Campioana CFR Cluj vine în Bucureşti, pe Arena Naţională, pentru meciul contra vicecampioanei FCSB. Partida care poate da un indiciu clar cu privire la numele favoritei la titlu se dispută într-un cadru favorabil pentru ambii antrenori. Dincolo de absenţele de durată deja cunoscute, precum Pintilii sau Hoban, cei doi antrenori au la dispoziţie cei mai importanţi fotbalişti.

Gazdele vor începe partida într-o formulă cunoscută, singura problemă fiind suspendarea lui Junior Morais. Cu evoluţii apreciate în ultimele etape, Morais a încasat al 7-lea cartonaş galben în meciul cu FC Botoşani, de etapa trecută, astfel că şi-a început mai devreme vacanţa de iarnă. Altfel, Nicolae Dică are la îndemână înlocuirea acestuia cu Alexandru Stan în banda stângă, urmând ca Dragoş Nedelcu, revenit după o suspendare, să îşi ocupe locul din faţa apărării în cuplu cu Lucian Filip.

În compartimentul ofensiv, Nicolae Dică se poate baza pe cei mai buni fotbalişti pe care îi are, Man, Tănase şi Coman urmând să joace în spatele lui Gnohere.

De partea cealaltă, Conceicao se prezintă în Bucureşti după o serie excelentă şi cu o formulă puternică de start. Defensiva, punct forte al ardelenilor, este în formulă completă cu Manea, Vinicius, Mureşan şi Camora. Atacul, condus de golgheterul Ţucudean, este susţinut de Deac şi de Omrani, în timp ce Djokovic, Bordeianu şi Culio asigură centrul terenului.

Statistica arată meciuri extrem de echilibrate între cele două echipe în ultima perioadă. Ultimele şase întâlniri s-au terminat la egalitate, ultimele cinci dintre acestea fiind finalizate cu acelaşi scor: 1-1. Altfel, în cele mai recente 10 partide dintre FCSB şi CFR Cluj ardelenii au un avantaj, reuşind să obţină două victorii, faţă de una singură pentru bucureşteni. Şapte partide s-au încheiat la egalitate.

Partida de pe Naţional Arena urmează să fie condusă de o brigadă care îl va avea la centru pe Sebastian Colţescu.

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Bălaşa, Planic, Al. Stan - Nedelcu, Filip - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere

CFR: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Djokovic, Bordeianu, Culio - Deac, Tucudean, Omrani

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici