Meciul lui Bute a fost amânat pentru luna iulie

Meciul pugilistului Lucian Bute, campionul mondial al versiunii IBF la categoria supermijlocie, care ar fi trebuit să aibă loc la 19 iunie, în sala Colisee Pepsi din Quebec, a fost amânat, informează presa din Canada.

22 afișări
Imaginea articolului Meciul lui Bute a fost amânat pentru luna iulie

Meciul lui Bute a fost amânat pentru luna iulie (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Potrivit site-ului rds.ca, Bute încă nu şi-a anunţat adversarul pentru această înfruntare. "Fără îndoială, adversarul românului va fi americanul Allan Green", scrie rds.ca.

Bute şi-a apărat pentru a treia oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, la 14 martie 2009, după ce l-a învins prin KO tehnic pe columbianul Fulgencio Zuniga, în runda a patra a unui meci desfăşurat la Montreal.

Anterior, Bute îşi păstrase titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după succesul, din 25 octombrie 2008, în faţa mexicanului Librado Andrade. În meciul cu Andrade (27 victorii, o remiză, nicio înfrângere), Bute şi-a pus pentru a doua oară în joc centura mondială cucerită în 20 octombrie 2007, la Montreal, după ce l-a învins prin KO în repriza a 11-a, pe columbianul Alejandro Berrio.

Bute şi-a apărat pentru prima oară cu succes centura mondială în 1 martie 2008, după ce l-a învins, prin KO tehnic în repriza a zecea, pe americanul William Joppy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici