Meciul Pandurii - FC Vaslui, întrerupt cinci minute. Gorjenii au vrut să iasă din teren

Meciul Pandurii Târgu Jiu - FC Vaslui a fost întrerupt aproape cinci minute, după ce echipa gorjeană a vrut să iasă din teren în semn de protest faţă de decizia arbitrului Robert Dumitru de a acorda un penalti pentru vasluieni.

278 afișări
Imaginea articolului Meciul Pandurii - FC Vaslui, întrerupt cinci minute. Gorjenii au vrut să iasă din teren

Meciul Pandurii - FC Vaslui, întrerupt cinci minute. Gorjenii au vrut să iasă din teren (Imagine: Arhiva Mediafa Foto)

În minutul 71, Robert Dumitru a decis să acorde penalti pentru FC Vaslui, după ce Yero Bello l-a împins pe Cardoso, acesta a căzut, iar Yero Bello s-a prăbuşit peste el.

După circa cinci minute de proteste şi după ce antrenorul Petre Grigoraş le-a cerut jucătorilor să iasă de pe teren, în cele din urmă meciul s-a reluat, tehnicianul gorjenilor fiind trimis în tribună.

La reluare, Wesley a transformat penaltiul acordat de Robert Dumitru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici