Meciul România - Andorra, considerat de Jandarmerie ca fiind cu grad ridicat de risc

Jandarmeria Capitalei consideră meciul România - Andorra ca fiind unul cu grad ridicat de risc, astfel că peste 200 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor pe Arena Naţională din Bucureşti la această întâlnire din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

995 afișări
Imaginea articolului Meciul România - Andorra, considerat de Jandarmerie ca fiind cu grad ridicat de risc

Meciul România - Andorra, considerat de Jandarmerie ca fiind cu grad ridicat de risc (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei, spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30, iar casele de bilete din zona stadionului vor rămâne deschise şi în ziua meciului până la ora 20.30.

Echipa naţională a României întâlneşte, marţi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, selecţionata Andorrei, în cea de-a doua partidă din cadrul campaniei de calificare la CM 2014. În primul meci din cadrul Grupei D, tricolorii au învins, vineri, în deplasare, echipa Estoniei, cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici