Meciul României cu Ungaria va fi arbitrat de Wolfgang Stark. Partida cu Olanda, condusă la centru de Mark Clattenburg

Meciul Ungaria - România, programat în 22 martie, de la ora 21.30, la Budapesta, în preliminariile Cupei Mondiale 2014, grupa D, va fi arbitrat de o brigadă din Germania, cu Wolfgang Stark la centru.

209 afișări
Imaginea articolului Meciul României cu Ungaria va fi arbitrat de Wolfgang Stark. Partida cu Olanda, condusă la centru de Mark Clattenburg

Wolfgang Stark (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Wolfgang Stark va fi ajutat de Jan-Hendrik Salver şi Mike Pickel, iar Tobias Welz va fi rezervă, anunţă frf.ro.

Observator de arbitri a fost desemnat rusul Valentin Ivanov, funcţia de Comisar FIFA urmând să fie îndeplinită de nord-irlandezul Howard J.C. Wells.

Partida cu Olanda, programată la 26 martie, de la ora 21.30, la Amsterdam, va fi arbitrată de englezul Mark Clattenburg. La cele două linii se vor afla Simon Beck şi Stephen Child, al patrulea oficial fiind Lee Probert. Ca observator de arbitri se va afla la Amsterdam danezul Peter Mikkelsen, Comisar FIFA urmând să fie Stanislaw Speczik (Polonia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici